Akrilik Polimer

792,09 TL
Stok Kodu
8570.9949999.999.999
Marka
Fibre Technologies
KDV
Dahil
Havale
768,33 TL (%3,00 havale indirimi)
84,38 TL den başlayan taksitlerle!
Seçenekler
Akrilik Polimer
Ürün Paylaş :
Akrilik Polimer
 
Paket Seçenekleri
10kg veya 30kg bidon, 125 kg lık fıçı ve 1 tonluk IBC şeklinde satılmaktadır. Ambalaj seçimi yapmadan önce sunulan birim fiyat, en küçük ambalajın litre KDV dahil birim fiyatıdır. Seçtiğiniz paketin miktarına göre fiyat otomatik olarak belirir.
 
Ürün Açıklaması
Akrilik polimer, yapılan beton uygulamasında çimentonun nemli kürlenmesini, çimento harcı içerisinde ince bir film tabakası oluşturarak tam hidratasyon için gerekli nemin tutatarak, betonun dengeli bir şekilde kürlenmesini sağlar. Özellikle ince GRC uygulamalarında betona gerekli mukavemet, su geçirimsizliği ve yüzey pürüzsüzlüğünü sağlayan en önemli katkıdır. Akrilik polimer, hazırlanan harcın ilk aşaması olan su ilavesinin içerisine katılır, daha sonra akışkanlaştırıcı kum ve çimento eklenerek kullanılır.
 
En ideal kullanım oranı; harca katılan çimentonun %10’u kadardır, bu oranda kullanıldığında mukavemet ve su geçirimsizlik, pürüzsüz yüzey kalitesi en yüksek noktalarda olur. Polimer ile beraber kullanılan diğer ürünler, beton akışkanlaştırıcı, alkali cam elyaf, silis kumu ve çimentodur, ayrıca isteğe göre mukavemet arttırmak için lateks, mikro silika (silis dumanı), mermer tozu ya da uygun olan dolgu maddeleri belli oranda ilave edilebilir. Akrilik polimerlerin katı madde oranı ürünün kalitesini arttıran bir etkendir, bu nedenle katı madde oranı %42-%61 oranında olan polimerler tercih edilmelidir. Akrilik polimer kullanılmadığı durumlarda, kürlenme, nemli ortam yaratılarak sağlanır. Üretilen GRC parçasının üstü naylon örtü ile katapılır veya üzeri düzenli aralıklarla su ile ıslatılır. Islak kürlenme, zaman ve işçilik gerektiren bir yöntem olup, ürün mukavemet değerlerini de düşürmesi olasılığı vardır.
Akrilik Polimer Beton Katkıları kategorisindeki Akrilik Polimer uygun fiyatlarla Kompozit Pazarı’nda. Doğru ürünü keşfet, ihtiyacın kadar al. 8570.9949999.999.999 Akrilik Polimer

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.